maandag 29 december 2014

Tussen Kerst en Oud en Nieuw

Wat doe je in die donkere dagen tussen de feestelijkheden in? Je geniet nog na van de sfeer en laat de lichtjes, kaarsjes en versieringen zo lang mogelijk staan....


Je eet en snoept wat minder, want zelfs de laatste restjes van het kerstmaal zijn helemaal op gegaan en de oliebollenkraam rook verleidelijk op maandagmorgen bij het boodschappen doen. Maar heel dapper wacht je nog even tot het echt oudejaarsavond is...

En daarom bak je zelf een vriendelijke variant choclate-chip cookies gemaakt van amandelmeel en een klein beetje agavesiroop in plaats van suiker. Heerlijk recept uit het mooie blad 'Lekker Weten' van Ekoplaza. Dat zijn overigens hele hippe winkels aan het worden met een fantastische keuze aan gezonde producten die een bewuster voedingspatroon in 2015 eigenlijk niet meer in de weg staan.



Maar eerst nog even lekker op de bank met een kopje lekker geurende thee van Clipper, strawberry-elderflower en natuurlijk een warm gluten- en lactosevrij koekje met nog zachte, smeltende chocola. En vooruit, nog eentje dan, ze zijn toch gezond? ;-)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...